Καλέστε μας στα:
Τηλ. 210 6690900 / 6047000

ULTRASTRETCH™ Hand

Στα πλαίσια επίτευξης μιας πιο κυκλικής οικονομίας ο Όμιλος Θεοδώρου και η Σουηδική TRIOPLAST, η Νο 1 εταιρία stretch film υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη, καινοτομούν με τη σειρά «πράσινων» stretch film:

«Πράσινα» Stretch Film από την TRIOPLAST και τον Όμιλο Θεοδώρου

TRIO-LOOPTM

trio loopStretch film από ανακυκλωμένα υλικά Post-consumer, δηλαδή πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον καταναλωτή, συλλεχθεί, επεξεργαστεί και επαναχρησιμοποιηθεί για την παραγωγή stretch film. Τα TRIO-LOOP περιέχουν 51% Post-Consumer Recycled (PCR) υλικά και συνολικά 75% ανακυκλωμένο πλαστικό.

TRIO-GREENTM

trio loopStretch film από βιοδιασπώμενα υλικά (ζαχαροκάλαμο) με δυνατότητα προτάνυσης έως 300%

TRIO-LEANTM

trio loopStretch film πολύ χαμηλού πάχους και υψηλότερης στήριξης που επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση και άρα χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Γιατί ULTRAStretch™ Green

Όλα τα stretch film είναι κατάλληλα για χρήση σε χειροκίνητες αλλά και σε αυτόματες εφαρμογές περιτύλιξης παλετών ενώ προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή δύναμη συγκράτησης παλέτας και αντοχή σε διάτρηση διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου και την ασφαλή άφιξη τους φορτίου στον προορισμό του.

Με τα «πράσινα» φιλμ του Ομίλου Θεοδώρου οι Ελληνικές βιομηχανίες αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν συνειδητοποιημένες επιλογές προς όφελος του περιβάλλοντος!

Για αναλυτικές προδιαγραφές των προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.