Καλέστε μας στα:
Τηλ. 210 6690900 / 6047000

H ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, έναν από τους 100 ισχυρότερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Από το 1985, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τελευταίας τεχνολογίας υλικά συσκευασίας που:

  • αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους
  • διασφαλίζουν την ασφαλή άφιξη των προϊόντων τους στον προορισμό τους

Στην υπερσύγχρονη μονάδα μας στην Παιανία Αττικής παράγουμε τα υψηλής ποιότητας stretch film πολυαιθυλενίου LLDPE ULTRAStretch™. Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας και των υπόλοιπων εξελίξεων στην επιστήμη & τεχνολογία υλικών, με την καινοτομία που βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας, αλλά και με τις άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης που κτίζουμε καθημερινά με τους πελάτες μας, τo ULTRAStretch™ είναι πλέον ένα από τα ισχυρότερα brand στο χώρο της περιτύλιξης παλετών στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πέρα από το stretch film, διαθέτουμε παραγωγικές μονάδες τελευταίας τεχνολογίας και παράγουμε τις υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητες ετικέτες & μελανοταινίες για εκτύπωση barcode και μεταβλητών πληροφοριών LABELS RIBBONS®.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Το όραμά μας

Οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς καινοτόμα προϊόντα που ενσωματώνουν αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα και γνώση και που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Σταθερός στόχος μας είναι να εκπλήσσουμε θετικά τους πελάτες μας ξεπερνώντας κάθε φορά τις προσδοκίες τους.

Θέλουμε λοιπόν να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αναβαθμίζοντας την κάθε συναλλαγή τους μαζί μας σε μία ξεχωριστή εμπειρία.