Καλέστε μας στα:
Τηλ. 210 6690900 / 6047000

Κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία stretch film υψηλής ποιότητας τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής εφαρμογής περιτύλιξης με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση πόρων.

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης μας αποτελείται από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς και είναι η καρδιά της επιχείρησής μας. Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας τα υπάρχοντα. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες της αγοράς δημιουργώντας υλικά που εκπλήσσουν συνεχώς τους πελάτες μας.

ULTRAStretch™ Νano

ULTRASTRETCH™ Nano

Με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας, έχει δημιουργηθεί το πιο καινοτόμο φιλμ στον κόσμο! Πολυστρωματικό φιλμ πολυαιθυλένιου, υπερυψηλής εκτατότητας, ελαστικότητας και εξαιρετικής αντοχής στη διάτρηση είναι με μεγάλη διαφορά η πιο ασφαλής και συνάμα οικονομική λύση στη περιτύλιξη παλετών με stretch film. Διατίθεται σε ρολά χειρός 1000 μέτρων (!) και σε ρολά μηχανής που φτάνουν τα 5000 μέτρα (!).

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα φιλμ ULTRAStretch™ Nano εδώ.