Καλέστε μας στα:
Τηλ. 210 6690900 / 6047000

«Πράσινα» Stretch Film από την TRIOPLAST και τον Όμιλο Θεοδώρου

Η TRIOPLAST, ο μεγαλύτερος όμιλος stretch film στην Ευρώπη που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά ο Όμιλος Θεοδώρου, δημιούργησε το TRIO-LOOPTM, το πρώτο stretch film περιτύλιξης παλετών παγκοσμίως από 51% χρησιμοποιημένα πλαστικά υλικά «Post-consumer» και συνολικά 75% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Το TRIO-LOOPTM είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την επίτευξη μιας πιο κυκλικής οικονομίας και την προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση από πλαστικά και έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα μας σε «πράσινα» υλικά:

  • TRIO-GREEN™: Stretch film από βιοδιασπώμενα υλικά (ζαχαροκάλαμο)
  • TRIO-LEAN™: Stretch film πολύ χαμηλού πάχους και υψηλότερης στήριξης που επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση και άρα χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα
  • TRIO-LOOP™: Stretch film από ανακυκλωμένα υλικά Post-consumer, δηλαδή πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον καταναλωτή, συλλεχθεί, επεξεργαστεί και επαναχρησιμοποιηθεί για την παραγωγή stretch film

Όλα τα stretch film είναι κατάλληλα για χρήση σε χειροκίνητες αλλά και σε αυτόματες εφαρμογές περιτύλιξης παλετών ενώ προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή δύναμη συγκράτησης παλέτας και αντοχή σε διάτρηση διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου και την ασφαλή άφιξη τους φορτίου στον προορισμό του.

Με τα «πράσινα» φιλμ του Ομίλου Θεοδώρου οι Ελληνικές βιομηχανίες αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν συνειδητοποιημένες επιλογές προς όφελος του περιβάλλοντος!

Αν θέλετε και εσείς να μειώσετε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εξειδικευμένο προσωπικό θα επικοινωνήσει μαζί σας την ίδια εργάσιμη ημέρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ: 210 6690900 ή να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ επιλέξτε
Λάθος εισαγωγή.
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Εισάγετε τον τίτλο εργασίας σας στην εταιρεία
Εισάγετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Invalid Input